Vásárlás

Egyedi íjakat készítek az íjászok igényeire szabva. Rendelésedet elküldheted emailben vagy facebook privát üzenetben a szimeiszterbows oldalon. A rendelésnek tartalmaznia kell:
- kívánságod szerinti íjtípus (török/tatár/magyar/lovas/mongol)
- húzáshosszod (az íj ehhez a húzáshoz lesz optimalizálva)
- kért fonterő (a fonterő a megadott, saját húzáshosszon lesz mérve) Például ha íjat rendelsz 32"-os húzásra és 40#-ra, akkor az íj 32"-on lesz 40#
- a karok színei (fa laminátum típusa)
A megrendelés egyeztetése után az íj általában 2-3 héten belül elkészül.
Az általam készített íjakra 1 év garanciát vállalok az esetleges meghibásodásokra megfelelő használat mellett. A nem megfelelő használat (beleértve a túlhúzást, az üreslövést, a fastflight húrt vagy eltérő méretű húrt) megszünteti a garanciát. A húr élettartama a használat intenzitásától függ, nagyon gyakori használat esetén 1 évnél hamarabb is elkophat. Az 1 év garancia nem vonatkozik a húrra, azonban póthúr bármikor utólag is rendelhető.
A közvetlenül tőlem rendelt íjakat hiba esetén vissza kellett küldeni a címemre garanciális javításra. A szállítás költségét mindkét irányba a vásárló állja. Amennyiben az íj nem javítható, lehetőség van új íj rendelésére, vagy a vételár visszakérésére.
A vásárlónak a termék kézhezvételét követő 14 napon belül joga van elállni a vásárlástól. Ebben az esetben indoklás nélkül visszaküldheti a terméket, a visszaküldés költsége a vevőt terheli.